torsdag 15. august 2013

★ 30 dagers utfordring Dag 10. ★

Dag 10: Hva er stjernetegnet ditt?

Månedens Horoskop for Tvillingene: August

Greie dager: 5. 10. 19. 23.
Forsiktige dager: 8. 15. 21. 28.
Generelt:
Både rundt ny- og fullmånen i august er bra tider for å reise. Men denne måneden er det også fint å være hjemme, eller sammen med familien. Et samarbeid kan bli stilt på prøve rundt midten av måneden. Ting går litt over stokk og stein, og ei fjær kan lett bli til fem høns. Så før du engasjerer deg for sterkt, tenk ting nøye igjennom først.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: 
Fra midten av måneden kommer du inn i en helt super periode for romantikk, flørt og den mer lettsindige formen for kjærlighet. Nå vil du kose deg og ha det gøy. Å forplikte deg til noe mer enn det, er du ikke interessert i for tiden. I begynnelsen av måneden kan et forhold komme under lupen.

Yrke, karriere og økonomi:
Om du ikke passer deg, kan finansene komme i en stresset situasjon. Særlig om du har brukt penger over evne, skal du ikke se bort fra at regningen nå kommer på bordet. Uansett bør du være forsiktig om du tenker å bruke et større beløp, eller investere i noe. Ting kan se bedre ut enn de er.

Prioriter: Finne en god balanse.




Tvillingene (21. mai - 19. juni)

Generelt:
Dette året kan bli virkelig interessant for deg. Siden i fjor sommer har optimistiske Jupiter, som har en tendens til å bringe oss hell og lykke på vår vei, stått sterkt passert i ditt eget stjernetegn. Der blir den frem til sommeren. Men det fine er, at den også etterpå vil påvirke deg positivt, og spesielt det som har med penger og økonomi å gjøre. Men du skal likevel beholde en viss realisme i alt du gjør.
Reiser blir også interessant i år. Spesielt i mai og november bør du være forbedret på uventede endringer. Du bør heller ikke utsette deg for noe dumdristig eller farlig. Juli og august vil være en fin tid å tilbringe hjemme sammen med familien. Dette er også et år hvor du vil videreutvikle dine spirituelle og åndelige interesser. Det å hjelpe andre mennesker, får en større betydning for deg.
Yrke, karriere og økonomi:
Dette er ikke et spesielt godt år for å skifte jobb, eller det du steller med til daglig. Det blir mere mottoet; skomaker bli ved din lest. Om du får et godt tilbud fra noen skal du selvsagt vurdere det, men før du slår til, bør forsikre deg om at det er en trygg og stabil arbeidsplass. Generelt kommer du lengst ved å samarbeide med andre, til tross for at du har masse optimisme og pågangsmot på egne vegne.
Gjennom teamspill sliter du deg mindre ut. Du må regne med at det blir et år med full fart. Fra slutten av juni kommer du inn i en aldeles super periode for penger og økonomi. Universet tilbyr deg mange muligheter til å øke dine materielle goder, så grip de sjansene som byr seg. I juli og august bør du være litt forsiktig om du tenker på å bruke et større beløp.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:
2013 blir generelt et stort år for kjærlighet og parforhold. Det som støtter opp om dette fra universets side, er at lykkeplaneten Jupiter for tiden befinner seg i ditt eget stjernetegn, Dette er også din personlige kjærlighetsplanet. Nå er det slik at romantikk og lidenskap kommer til deg - du behøver ikke engang søke den opp. Blir du forelsket i en helt spesiell person, skal du ikke se bort fra at dette er din tvillingsjel.
Helt frem til sommeren blir det veldig bra. August kan by på noen uforutsette endringer, men i utgangspunktet lover det bra. Da er det mulig du helt plutselig går hen og forelsker deg. Egentlig vil du stort sett ha hellet med deg gjennom hele året. Februar og mai blir også flotte måneder, hvor det skjer interessante romantiske opplevelser og andre ting.
Leveregel for 2013: Ikke spre deg over for mange felter, men prioriter dine viktigste saker.





Ingen kommentarer: