mandag 13. april 2015

Brownies med marinert frukt

Brownies med marinert frukt

INGREDIENSER

BROWNIES (STOR LANGPANNE)

Bilde Lånt.

·        6 stk egg
·        9 dl sukker
·        450 g margarin
·        5 dl hvetemel
·        9 ss kakaopulver
·        2 ts vaniljesukker
·        ½ dl grovhakkede valnøttkjerner (kan sløyfes)

MARINADE OG FRUKT:

·        4 dl sukker
·        2 dl vann
·        1 stk stjerneanis
·        1 stk sitrongress

·        300 g jordbær eller røde plommer, fersken, blåbær, melon, etc.


·        Slik gjør du:
·        1. Sett stekeovn på 175 °C. Smelt smør, og sett det til side. 
·        2. Pisk sammen egg og sukker til det er godt blandet.
·        3. Rør sammen det tørre i en bolle med slikkepott.
·        4. Hell forsiktig smøret i eggeblandingen, mens du rører rundt. 
·        5. Vend inn det tørre med en slikkepott. Rør forsiktig til smeten er fri for klumper. Hell røren over i en stor langpanne med bakepapir. 
·        6. Sett langpannen på nederste rille i stekeovnen og stek kaken i ca. 20 minutter (varmluft), eller ca. 25 minutter hvis du ikke har varmluft. Avkjøl kaken.
·        7. Lag sukkerlake. Bank sitrongress litt med baksiden av en kniv, kok det sammen med de andre ingrediensene i ca. 20 minutter. Sett laken til side og la den avkjøle seg mens du kutter opp frukten.
·        8. Kutt opp frukt. La den marinere i sukkerlaken minimum 30 minutter før du server den.

Ingen kommentarer: